Volo pensioen voor u

Deelnemers

Waarom Volo pensioen?

Eerlijk is eerlijk. Bepaalde keuzes zijn niet aan u of mij als individu. Het Nederlandse pensioenstelsel bestaat namelijk uit 3 zogenaamde pijlers: AOW, collectieve pensioenopbouw via de werkgever en aanvullend individueel pensioen. Het werkveld van Volo pensioen is de middelste. Voor u als werknemer is het daarbij belangrijk dat uw werkgever in zee gaat met een organisatie die het beste met u voor heeft, die handelt in uw belang. Bij Volo pensioen is uw werkgever daarvoor aan het juiste adres.

Meer pensioen

Door het werken met een professioneel bestuur en de samenwerking met andere werkgevers, wordt de pensioenuitvoering efficiënter en goedkoper. Ook door het slim inkopen van vermogensbeheer, blijft er meer premie over om mee te beleggen. Zaken die uw pensioenopbouw ten goede komen. 

Communicatie

Volo pensioen staat voor actief en eenvoudig communiceren, zoveel mogelijk digitaal.

U krijgt bij Volo pensioen begrijpelijke en op u afgestemde communicatie. Daarbij willen we het u zo eenvoudig mogelijk maken met ons in contact te komen. Zo leest u over uw pensioenregeling en pensioenopbouw op onze moderne portal, waar u met DigiD inlogt. Hier heeft u ook een persoonlijke inbox waar de wettelijke communicatie vanuit het pensioenfonds in wordt bewaard. Vragen stelt u bij onze service desk, die benadert u zoals u wenst. Via de website, een e-mail of de telefoon, aan u de keuze.

Meer informatie over uw pensioen bij bepaalde levensgebeurtenissen?

Het leven is niet elke dag hetzelfde. Tijdens uw leven kunnen er dingen veranderen in uw privésituatie. Om te zien wat er dan veranderd aan u pensioen hebben wij die levensgebeurtenissen (Life Events) op een rijtje gezet. Ga naar de pagina Life Events om meer te weten te komen.