Over Volo pensioen

Als algemeen pensioenfonds hebben wij bewust gekozen voor de naam Volo pensioen. Volo is een term uit het Latijn en betekent: Ik wens, ik wil, ik verlang.

Wij geloven dat u:

  • een onbezorgde financiële toekomst wenst;
  • wilt dat uw pensioenvoorziening in goede handen is;
  • verlangd naar een passend pensioen.

Bij Volo pensioen zijn wij bezig met uw pensioen en snappen wij dat u de wens heeft om zelf invloed te hebben op uw pensioen.

Bij Volo pensioen delen we gezamenlijk de risico’s van pensioenuitvoering en besparen we zo kosten. Samen met u maken wij duurzame keuzes die bijdragen aan een gezonde toekomst voor zowel uw pensioen als onze wereld.

Ons doel

Het doel van Volo pensioen is natuurlijk om een goede pensioenvoorziening voor onze deelnemers te realiseren. We profiteren daarbij van de kwaliteit van onze oprichtings- en uitvoeringspartner PGGM en voegen daar de nodige vernieuwing en flexibiliteit aan toe. Wij bieden inzicht en ondersteunen bij het maken van keuzes.

Oprichtingspartner PGGM

Volo pensioen maakt gebruik van de diensten van oprichtingspartner PGGM: een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties ter wereld op gebied van vermogens- en pensioenbeheer. PGGM heeft echter besloten in de toekomst niet langer een rol te willen spelen in de consolidatie in de pensioenmarkt. Daarom heeft PGGM aangegeven de samenwerking met Volo pensioen aan het einde van de contractperiode te beëindigen.