Over Volo pensioen

Als algemeen pensioenfonds hebben wij bewust gekozen voor de naam Volo pensioen. Volo is een term uit het Latijn en betekent: Ik wens, ik wil, ik verlang.

Wij geloven dat u:

  • een onbezorgde financiële toekomst wenst;
  • wilt dat uw pensioenvoorziening in goede handen is;
  • verlangd naar een passend pensioen.

Bij Volo pensioen zijn wij bezig met uw pensioen en snappen wij dat u de wens heeft om zelf invloed te hebben op uw pensioen. De politiek discussieert over een nieuw pensioenstelsel. Volo pensioen is flexibel en is staat  om ook in de toekomst uw pensioenregeling optimaal in te blijven vullen

Volo pensioen zet uw belangen centraal

De wereld verandert, pensioenrisico’s verschuiven meer en meer naar u. In toenemende mate wordt u zelf verantwoordelijk voor uw oudedagsvoorziening. Volo pensioen wil u nu en in de toekomst zo goed mogelijk helpen bij het opbouwen en uitvoeren van uw oudedagsvoorziening.

Bij Volo pensioen kunt u gezamenlijk de risico’s van pensioenuitvoering delen en kosten besparen. Samen met u maken wij duurzame keuzes die bijdragen aan een gezonde toekomst voor zowel uw pensioen als onze wereld.

Ons doel

Het doel van Volo pensioen is natuurlijk om een goede pensioenvoorziening voor onze deelnemers te realiseren. We profiteren daarbij van de kwaliteit van onze oprichtings- en uitvoeringspartner PGGM en voegen daar de nodige vernieuwing en flexibiliteit aan toe. Wij groeien mee met de ontwikkelingen binnen de pensioenmarkt en houden daarbij rekening  met de behoeften van onze deelnemers. Wij bieden inzicht en ondersteunen bij het maken van keuzes.

Waarom kiezen werkgevers voor Volo pensioen?

  • een top-of-the-line en duurzaam beleggingsbeleid;
  • adequate administratie van pensioenaanspraken;
  • begrijpelijke communicatie met deelnemers;
  • kwaliteit voor een scherp tarief en;
  • samenwerking vanuit haar coöperatieve oorsprong.
     

Oprichtingspartner PGGM

Als Algemeen Pensioenfonds is Volo pensioen een nieuwe organisatie, maar wel een met jarenlange ervaring door de samenwerking met de oprichtingspartner: PGGM. PGGM is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties ter wereld. Volo pensioen maakt  gebruik van de uitmuntende diensten van PGGM op gebied van vermogens- en pensioenbeheer.